Få erbjudanden kostnadsfritt från upp till 3 revisorer / redovisningskonsulter inom 36 timmar

  • Revision
  • Bokföring
  • Lönehantering

Det finns olika anledningar till varför man väljer att byta eller anlita en revisor. Om du funderar på att anlita en revisor i Trelleborg finns det en del faktorer som kan vara bra att ha i beaktande. Tillit, branschkunskap och avståndet till revisorn är tre punkter som väger tungt. Mycket ska stämma överens, men dessa punkter är en bra start att utgå ifrån och sedan jobba vidare efter.

Tillit

Givetvis är det viktigt att det finns en ömsesidig tillit mellan dig och din revisor i Trelleborg. Du ska lämna över en stor post i ditt företag till en annan person, då måste du också kunna känna dig trygg med att allt blir korrekt utfört. Sekretessbelagda frågor kan komma att behöva diskuteras och det gör man inte med vem som helst. Det krävs en professionell person man känner tillit till och som sköter allt med hög kompetens. Om det finns en bra personkemi dig och din revisor emellan är det något som även brukar förstärka tilliten.

Branschkunskap

Om du kan hitta en revisor som har kunskap kring just din bransch är det en stor fördel. Då finns det nämligen en direkt förståelse och även kunskap kring oförutsedda situationer som kan uppstå i branschen. I dessa situationer kan din revisor i Trelleborg även agera som rådgivare och komma med goda råd angående hur ni bör gå tillväga. Revisorn har inte enbart som uppgift att granska de ekonomiska bitarna utan funkar även exemplariskt som rådgivare då de har erfarenheter från många olika företag, och i vissa fall även många branscher.

Avstånd

Det är en fördel om du har nära till din revisor i Trelleborg. Oväntade situationer kan uppstå då du snabbt måste träffa din revisor personligen, kanske för att diskutera något eller skriva på ett papper. Givetvis är då avståndet en punkt som bör prioriteras. Om du inte skulle hitta en revisor i just Trelleborg, kan du alltid se dig omkring i de närliggande områdena där det finns desto fler.

Snabb hjälp som matchar dina behov

Auktoriserad Revisor Trelleborg kan hjälpa dig att hitta en revisor som lever upp till punkterna ovan och som kan ta dig an ditt uppdrag. När du har hört av dig och berättat vad du vill ha hjälp med så matchar vi helt enkelt bara ditt uppdrag med de bäst lämpade revisorerna på marknaden. Vi samarbetar endast med kvalitetssäkrade revisorer och redovisningskonsulter runt om i landet vilket gör att du kan känna dig helt säker på att du få den bästa hjälpen för just ditt uppdrag.

Vi återkopplar alltid inom 36 timmar med upp till 3 kostnadsfria offerter så att du kan jämföra olika revisorer. Det är viktigt att valet ligger hos dig och att det känns rätt när du väljer att ingå samarbete med din nya revisor. Eftersom att vi själva rekommenderar att du jämför olika revisorer innan du gör ett slutgiltigt val skickar vi alltid ut olika offerter så att du har möjligheten att jämföra även genom oss.

Totalt finns det 16 auktoriserade revisorer i Trelleborg och många av dessa har lång erfarenhet av revision och att göra revisionsberättelser. Det kan vara svårt att i Trelleborg hitta den bästa auktoriserade revisorn som dessutom har tid att hjälpa till samt håller ett passande pris. Det är då bra om man känner någon inom revisionsbranschen som kan tipsa om en duktig och effektiv auktoriserad revisor. Det går också att jämföra olika godkända och auktoriserade revisorer eller revisionsbyråer på nätet.

Då det finns flera revisorer och redovisningsbyråer i Skåne som kan hjälpa till med bokföring och revision är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning för de olika auktoriserade revisorerna. Ifall ni kontaktar en auktoriserad revisor bör ni veta vilken typ av tjänst som ni vill ha hjälp med men också kunna definiera vilken verksamhet ni driver och hur mycket bokföring ni har i antal pärmar, verifikation eller fakturor. Info om vad de auktoriserade revisorerna kan stötta er med och vilken inriktning de har hittar ni bäst genom att besöka deras hemsidor.

Vi hjälper dig med valet av revisor

Lättast att komma i kontakt med en bra godkänd eller auktoriserad revisor i Trelleborg är att välja någon revisionsbyrå nedan eller söka vidare på internet:

Alla godkända eller auktoriserade revisorer i Trelleborg

Ekonomitjänst Ryblom Grevin

Corfitz-Beck-Friisgatan 4B

231 42 Trelleborg

LRF Konsult

Järnvägsgatan 5A

231 44 Trelleborg

Smygehamn Bostäder

Valldammsgatan 1

231 43 Trelleborg

Tuneståls Redovisningstjänst AB

Syréngatan 5

231 53 Trelleborg

H G Redovisning

Bodarpsvägen 150

231 94 Trelleborg

Fler auktoriserade revisorer i Trelleborg

PwC

Kontinentplan 2

231 42 Trelleborg

Karin Hulteberg Redovisning

Mormorsgränd 2

231 63 Trelleborg

Revelino Revision AB

Hamngatan 26

231 42 Trelleborg

Bokföringstjänst i Trelleborg AB

Valldammsgatan 1

231 43 Trelleborg

Skatte-Ekonomi Stavstensgården AB

Kämpingevägen 18

231 93 Trelleborg

Ännu flera revisionsbyråer i Trelleborg

Contorett Redovisning o. Skrivbyrå, Berit Linné

Hesekillegatan 41A

231 54 Trelleborg

Hans-Erik Hagström Revisionsbyrå KB

Riggarevägen 15

231 32 Trelleborg

Sandberg Bokföringsbyrå, Bertil

Kontinentplan

231 42 Trelleborg

Redoservice Susanne Trulsson AB

Kontinentgatan 2

231 42 Trelleborg

Elowssons Redovisningsbyrå

Strandgatan 10

231 42 Trelleborg

Tips på auktoriserad revisor i Trelleborg

ASEKO – SRF

Ugglarp 62

231 96 Trelleborg

Vi ringer dig !